Справжнє обличчя голови «Люстраційного комітету»

Справжнє обличчя голови «Люстраційного комітету»Публічна постать голови «Люстраційного комітету» Єгора Соболєва відома. Справжній патріот, активний учасник «Євромайдану», ворог режиму Януковича, і нарешті головний «люстратор» в державі, саме таким ми його знаємо. Але у кожній шафі має бути свій скелет. Приховане від очей простих людей є і у героя статті.

Нагадаймо, Соболєв є уродженцем м.Краснодар РФ, навчався у різних російських Вишах та як людина талановита звичайно потрапив під пильне око спецслужб. Хто саме його завербував, чи то ГРУ ГШ МО РФ або ФСБ РФ, стверджувати не будемо. Але наразі у Соболєва стоїть першочергове завдання — завдяки люстраційним заходам обезголовити український політикум та прикріпити до найбільш обізнаних у справі державотворення клеймо посібників злочинної влади Януковича. Саме на тлі неприхованої агресії північного сусіда, це нанесе нищівний удар всередині держави та, можливо, призведе до втрати Україною Незалежності.

Простежується ще один цікавий зв’язок Соболєва з людиною Януковича Сергієм Льовочкіним, який, до речі, не підпадає під люстраційні заходи саме завдяки такій редакції Закону «Про люстацію» яку так наполегливо і полум’яно захищає Соболєв.

А можливо все простіше, і амбітний та імпульсивний голова «Люстраційного комітету» меркантильно не пробачив Петру Порошенку своє колишнє звільнення з «5 каналу» та бажає помститися вже тепер Президенту у складний для нього та всієї держави час?

Все можливо, але висновок один, замість «папєрєдніків», які завели державу у прірву військового конфлікту, тепер виростають інші, ще більш підступні діячі, ладні чи то виконуючи забаганки ФСБ, чи через власні образи, поставити під загрозу життя мешканців цілої держави!